Cattery Poppelorus

Liefhebber van de Siberische kat en de Neva Masquerade

Op deze pagina staan mijn lieftalige poezen.

 
Goldie ``Gizelle``

Op de foto rechts in het beeld ziet U mijn lieftalige ``Goldie`` Gizelle staan , zij is geboren op 20 december 2013. Zij is een super lieve poes die altijd eerst even de kat uit de boom kijkt, maar heeft ze je in haar hart gesloten ben je vrienden voor het leven. Ze staat dan ook graag bij je op de eerste plaats en is een supergoede moeder. Ze blijft haar kinderen beschermen tot ze volwassen zijn en langer. Ze heeft dus echt een hart van goud. Ze heeft graag dat men haar met alle respect behandelt en echt stoeien met andere soortgenoten is niet haar ding. Lekker met elkaar rennen daarintegen vind ze heerlijk!! Ze is een echte smulpaap en houd van alles wat je haar voorschoteld. Zij is met de leeftijd van 5 jaar gesterilliseerd maar mag haar welverdiende pensioen lekker hier vertoeven. Ik zou niet zonder haar kunnen.

 

 

 

Dan is er mijn Arusha Ayla Poppelorus. 

Zij is geboren op  02-01-16. Zij is een echte rouwdouwer. Speels en altijd blij. Een hele grote knuffeltante die zich graag laat zien. Zij staat in de cattery met iedereen dan ook op goede voet. Zeker als alles gaat zoals zij het graag heeft. Zij is de enige poes die nogal erg aan liefdesbeetjes doet. Daar smelt je gewoon bij weg


 

 Dan is er nog Faelynn Poppelorus. Geboren op 03-07-17. Door omstandigheden heb ik haar na een plaatsing met instemming vorige eigenaar weer terug gehaald en ben ik bezweken voor haar charmes. Zij heeft mij zo om haar pootje gewonden dat is onvoorstelbaar. 

Ze is een ontdeugende maar superlieve poes.Dan heb ik nog Freya Poppelorus een volle zuster van Faelynn. Zij heeft een ongelovelijk moeilijke start gehad met een zware longontsteking toen ze 5 weekjes jong was. Hiermee heb ik zo'n band met haar dat ze bijna als een goed getrainde hond op mij is afgestemd. Ze houd van alles en iedereen. Is een echte knuffeltante en lief voor alle poezen in huis.

Met tijd en wijlen ook een echte clown. Ben ik treurig doet ze er ook alles aan om het me naar de zin te maken en ben ik vrolijk dan weet ze altijd hilarische stunts uit te halen. 

 

 En als laatste hebben we Kaya TOP*Matryoshka geboren op 4-11-19 vanuit Moskou over laten komen om onze cattery in de toekomst te komen versterken. Natuurlijk moet ze met de leeftijd van 1 jaar eerst alle testen ondergaan maar we gaan er vanuit dat ze blaakt van gezondheid. 

Zij is lief en speels houd van alles en iedereen. We zijn superblij met haar. Ze is wel het toppunt van een katzinnige kat maar daar hou ik juist het meest van.