Cattery Poppelorus

Liefhebber van de Siberische kat en de Neva Masquerade

Op deze pagina staan mijn lieftalige poezen.

 
Goldie ``Gizelle``

Op de foto rechts in het beeld ziet U mijn lieftalige ``Goldie`` Gizelle staan , zij is geboren op 20 december 2013. Zij is een super lieve poes die altijd eerst even de kat uit de boom kijkt, maar heeft ze je in haar hart gesloten ben je vrienden voor het leven. Ze staat dan ook graag bij je op de eerste plaats en is een supergoede moeder. Ze blijft haar kinderen beschermen tot ze volwassen zijn en langer. Ze heeft dus echt een hart van goud. Ze heeft graag dat men haar met alle respect behandelt en echt stoeien met andere soortgenoten is niet haar ding. Lekker met elkaar rennen daarintegen vind ze heerlijk!! Ze is een echte smulpaap en houd van alles wat je haar voorschoteld.

 

 

 

Dan heb ik op de foto hiernaast mijn Zosja-Katharina, zij is geboren op 8 mei 2015.  Zij staat totaal onbevreesd in het leven, ze houd van aandacht. Hoe meer zielen hoe meer vreugd lijkt haar motto te zijn, Dit telt zowel voor mens als dier. Ze is een echte knuffelpoes en erg waakzaam. Ja mensen U leest dit goed; waakzaam. Ze kan grommen als een hond als ze denkt dat er iets niet pluis is in huis en rent dan op haar doel af. Mijn dappere Zosja-Katharina is ook volledig gescreend volgens het Paw-peds protocol zoals het hoort.

 

 

Hiernaast staat mijn Arusha-Ayla Poppelorus, geboren op 2-01-16. Zij komt de cattery versterken.

Ze heeft een heel fijn karakter en is ook echt nergens bang voor. Niet voor vreemden en de stofzuiger is een speeltje.  Ze houd van alles wat niet mag en is een echt onderzoekstertje. Ze is een echte doorzetter en probeert haar willetje soms wel door te drijven wat soms hele leuke taferelen oplevert. Ze houd erg van bezoek en lekker gekroeld te worden. 

 

 

 

 

 

Dan is er ook nog mijn lieve Fenya, de rauwdouwer. Zij is ook echt een knuffeltante die nergens ook maar enig kwaad in ziet. Ze is een echte speelse dame die alles graag mag aanvallen. Hilarische momenten heb ik met haar. Niks is haar te gek. wel een echt dametje. 

Heerlijk meisje mag zo graag de boel op stelten zetten. Ze brengt het leven nog meer in huis dan er al was