Cattery Poppelorus

Liefhebber van de Siberische kat en de Neva Masquerade

Op deze pagina staan mijn lieftalige poezen.

 
Goldie ``Gizelle``

Op de foto rechts in het beeld ziet U mijn lieftalige ``Goldie`` Gizelle staan , zij is geboren op 20 december 2013. Zij is een super lieve poes die altijd eerst even de kat uit de boom kijkt, maar heeft ze je in haar hart gesloten ben je vrienden voor het leven. Ze staat dan ook graag bij je op de eerste plaats en is een supergoede moeder. Ze blijft haar kinderen beschermen tot ze volwassen zijn en langer. Ze heeft dus echt een hart van goud. Ze heeft graag dat men haar met alle respect behandelt en echt stoeien met andere soortgenoten is niet haar ding. Lekker met elkaar rennen daarintegen vind ze heerlijk!! Ze is een echte smulpaap en houd van alles wat je haar voorschoteld. Zij is met de leeftijd van 5 jaar gesterilliseerd maar mag haar welverdiende pensioen lekker hier vertoeven. Ik zou niet zonder haar kunnen.

 

 

 

Dan heb ik nog Freya Poppelorus aka Doopie . Zij heeft een ongelofelijk moeilijke start gehad met een zware longontsteking toen ze 5 weekjes jong was. Hiermee heb ik zo'n band met haar dat ze bijna als een goed getrainde hond op mij is afgestemd. Ze houd van alles en iedereen. Is een echte knuffeltante en lief voor alle poezen in huis.

Met tijd en wijlen ook een echte clown. Ben ik treurig doet ze er ook alles aan om het me naar de zin te maken en ben ik vrolijk dan weet ze altijd hilarische stunts uit te halen. 

 

 En dan hebben we Kaya TOP*Matryoshka geboren op 4-11-19 bij Lyudmila Yampolskaya in  Moskou en ze is op 29.02.2020 bij ons gekomen

Zij is de poes die alles bij elkaar lijmt en knuffelt en maakt dat ik een happy en evenwichtige groep heb.

Zij is lief en speels houd van alles en iedereen. We zijn superblij met haar. Ze is wel het toppunt van een katzinnige kat maar daar hou ik juist het meest van.

Kaya heeft zeker haar eigenaardigheden ze ligt graag strak tegen me aan maar eigenlijk nooit op schoot. In ieder geval nooit uit zichzelf maar leg je haar daar neer is de aai doorslaggevend en ligt ze alsof ze er zelf voor had gekozen.                                                                                                                                          Dan hebben we Over the Moon "sBerendipity aka Vania die mij is toevertrouwd door Cate Rhymer.  Mijn eerste tortie poes waar ik juist om het karakter voor val. En natuurlijk de leuke bijkomstigheid dat ze heel spannende toverbal nestjes krijgen.

Vania is geboren op 30-05-2020 en is vooral een poezen poes. Heerlijke speelse dame die weinig zit in haar achterste heeft. 


Dan als laatste dame hebben we Vesna Akseland geboren op 26-10-2020 bij Agnieszka Szponar in Polen.  

Vesna heet bij mij Pushka en ze is echt de meest heerlijke poes ooit. Ze is doldwaas en best druk. Soms lijkt ze meer weg te hebben van een eekhoorn en ze weet echt leven in de brouwerij te brengen. 

Ze word door Kaya bijna als eigen beschouwd en die twee kunnen dan ook echt niet zonder elkaar. 

Pushka houdt van de buiten ren en gluren naar de buren is daarbij zeker haar nummer 1.