Cattery Poppelorus

Liefhebber van de Siberische kat en de Neva Masquerade

Mijn eerste  kater

Dit  is dan mijn eerste kater rechtstreeks uit de Oekraine (Odessa) laten overkomen. Mijn lieve Stepashka (stamboomnaam; Veromir Sun Prim) hij is geboren op 12-10-15 en is een echte knuffelkater. Hij houd van alle vrouwtjes hier in huis en probeert ze allemaal te bekoren. Hij is letterlijk en ffiguurlijk een flierefluiter en kan hele mooie liedjes zingen. Hij is een mooie stevige kater met een liefdevol karakter. Als hij niet met het kattenschoon bezig is doet hij alles om mij het naar de zin te maken en is bij tijden een echte clown. Hij is getest volgens het protocol van Pawpeds op HCM en PKD en Cin en is volledig gezond verklaart. Ook heeft hij zijn Felv en FIV test goed behaalt.. Testresultaten staan ook in Pawpeds vermeld.


En dan hebben we mijn lieftalige Ravasan Akseland aka Rafi die net als Vesna Akseland bij Agnieszka Szponar uit Polen wegkomt. Rafi is geboren op 28-06-2020 en toen ik hem zag kon ik hem niet laten schieten. Ik was meteen verliefd. Ik kan over hem niet veel meer zeggen dan dat hij de liefste knuffel in de cattery is. Hij mag graag bij je op het kussen slapen en dat is dan ook echt zijn plekje. Door zijn karakter kon ik dus een tweede aankoop bij Agnieszka niet laten toen ik Pushka zag want wat een heerlijke karaktertjes hebben haar katten.